Om klinikken

 

Centrum Dyreklinik Espergærde er en moderne smådyrsklinik beliggende i Espergærde Centret.

Vi prioriterer god tid til den enkelte patient og sørger for et positivt besøg og indtryk for alle hunde, katte, kaniner og marsvin der kommer i klinikken. Mange års erfaring sikrer dit dyr et korrekt og grundigt forløb hos os.

Dyreklinikken blev stiftet i 2017 af de to erfarne og engagerede dyrlæger Amalie Sejr Dinsen og Christa Dam Hede.  Service, grundighed og høj faglighed er nøgleord hos Centrum Dyreklinik. Vi bestræber os altid på at stille høje krav til os selv, og yde den bedst mulige service for vores patienter og klienter.

I ny-renoverede, lyse og indbydende lokaler, råder klinikken over moderne udstyr i form af røntgen, tandrøntgen, laboratorieudstyr, anæstesimonitorering og ultralydsscanner.

Klinikkens 150 m2 er indrettet med et venteværelse, to konsultationsrum, operationsstue, røntgenrum og et stort effektivt forberedelseslokale til håndtering af indlagte dyr samt klargøring af operative patienter. Vi har indrettet et særligt konsultationsrum, eksklusivt til katte og gnavere, for at sikre så stressfri og positiv behandling af disse patienter som muligt.

Ved indlæggelse benyttes de nyeste lyse, varme og lydisolerende plexiglasbure for at sikre mindst muligt stress og maksimal komfort for de indlagte patienter.

Klinikken foretager medicinsk og kirurgisk udredning og behandling, tandbehandling og behandler i øvrigt katte og hunde med pelsproblemer. Yderligere har vi fokus på træning af adfærdsproblemer hos hunde.

 

Amalie Sejr Dinsen – Dyrlæge

Amalie er født og opvokset i Nordsjælland, men flyttede, i forbindelse med sin uddannelse, til København, hvor hun boede i ca. 10 år.
I 2017 flyttede Amalie til Espergærde med sin mand Christoffer, sønnen Marley og katten Bølle.

Amalie blev færdiguddannet dyrlæge i 2013 med speciale i diagnosticering og behandling af mindre husdyr. Straks efter endt uddannelse fik Amalie ansættelse på Centrum Dyreklinik i København. Her har hun dygtiggjort sig indenfor især medicinsk udredning, behandling af kaniner og marsvin samt tandbehandling.

Arbejdet på en travl smådyrsklinik i hjertet af København, med et stort patientflow, har givet Amalie en bred vifte af viden på kort tid. Amalie er engageret i sit fag, og holder sig løbende opdateret ved at deltage i kurser og efteruddannelsesforløb. Alt dette for at kunne leve op til sit eget motto om at ”ting er kun sjove, hvis man er dygtig til dem”.

CV:

2013: Færdiguddannet dyrlæge fra Københavns Universitet med differentiering indenfor smådyr. Speciale omhandlende genfejl hos trefarvede hankatte.
2013: Ansat som dyrlæge på Centrum Dyreklinik

Har løbende gennemgået kurser indenfor bla.

  • Reproduktion hos hund
  • Intern medicin – diagnosticering og behandling
  • Hudlidelser/allergi
  • Tandbehandling
  • Anæstesi
  • Diagnosticering og behandling af kaniner og marsvin

Deltog i BSAVA’s kongres i Birmingham i 2016

 

Christa Dam Hede – Dyrlæge

Christa er opvokset i Snekkersten. Under sin studietid boede hun i København, men flyttede sidenhen til Espergærde hvor hun har boet de sidste 10 år med sin mand Tobias, børnene Jeppe, Johanne og Jacob samt en håndfuld katte.

Christa blev færdiguddannet dyrlæge i 2000 og fik derefter ansættelse på Centrum Dyrehospital i Rødovre. I 2004 åbnede Christa Centrum Dyreklinik i København og har siden været ejer og daglig leder her. Gennem de sidste mange år har Christa deltaget i utallige kurser og flere længere efteruddannelsesforløb, bla. indenfor intern medicin og kirurgi.

CV:

2000 færdiguddannet dyrlæge fra Kgl.Veterinær – og landbohøjskole i København med speciale i lokalbedøvelse af mundhulen hos kat.

2001 Ansat som assistent på Centrum Dyrehospital i Rødovre

2004 Ejer og daglig leder af Centrum Dyreklinik København V

2005 Medlem af Netdyredoktor og Vet.bizz.

2009-2010 1-årigt GPCert. kursus i kirurgi

2010-juni: Ophold på The Oxford Cat Clinic. Henvisningsklinik for katte

2012 Videreuddannelse i tandkirurgi samt tandrøntgen hos Accesia i Sverige

2013-2015 2 årig efteruddannelse i medicin, GB Certifikat in small animal Medicin.

 

Rikke Levin Thomsen – klinikassistent

Rikke er født i Helsingør i 1971 og har boet i Snekkersten hele sit barndoms- og ungdomsliv.

Dyr har altid været en del af hendes liv og hun er vokset op med hund, hamster og kaniner.

Rikkes har især interesse for hunde og katte samt ernæring og hundeadfærd. Derudover brænder hun for den daglige kundekontakt og sætter en ære i at yde en god service og møde alle med et smil.

Rikke har altid haft et ønske om at arbejde med dyr, så jobbet i dyreklinikken giver hende mulighed for at udleve drømmen samtidig med at hun udfordrer sig selv fagligt.

Rikke er gift med Joe, de bor i Espergærde med 2 af deres 3 drenge og deres 3 skønne katte; en Ragdoll og 2 almindelig huskatte, deres hund, 2 kaniner og høns.

Fritiden bruger Rikke primært på sit lille nye barnebarn, gode venner og familie, samt træning og lange gåture med hunden.

CV:

1989 – 1991 Kontorelev ved Forsvarskommandoen
1991 – 2000 Sekretær ved Forsvarets Informatiktjeneste
2000 – 2004 chefsekretær ved NCC
2006  –  Færdiguddannet som kosmetolog og hudterapeut
2006 – 2017 Selvstændig kosmetolog og hudterapeut med klinik i Hillerød

Februar 2020 – Gennemført ISFM Cat Friendly Receptionist kursus

 

Anna Schultz – dyrlægestuderende

Anna er født i 1996 og har boet i Søborg hele sin barndom med sine forældre og min lillebror. Huset var altid fuldt af dyr, bl.a. kat, kanin, høns, hamster og mus, hvilket har bidraget til at Anna i dag har et bredt kendskab til mange slags dyr.

Dyr har altid været Annas store passion. Da Anna begyndte på dyrlægestudiet i 2017, var det en drøm der gik i opfyldelse. Anna læser nu på 2. år og er fortsat glad for sit valg af uddannelse.

Til dagligt bor Anna sammen med sin kæreste på Amager. De håber begge, at der snart kan få lov at snige sig en kat ind i hjemmet. Fritiden bruger Anne med mine venner og kæreste samt nyder studielivet.

CV:

2012-2019 Diverse jobs som butiksassistent, bl.a. hos Lagkagehuset.
2013-2016 Gladsaxe Gymnasium.
2017 Frivillig på dyrlægeprogram i Sydafrika.
2017-nu Københavns Universitet, Veterinærmedicin.

 

Sophia Kepka – dyrlægestuderende

Sophia er født i Gentofte i 1998 og har boet i Ålsgårde siden hun var 6 år gammel, med min mor, far og lillebror.
Siden hun var 4 år, har Sophia redet og haft egen hest. Dyr har altid betydet meget for Sophia, og udover heste er hun vokset op med gravhund, undulat og høns. Sophia er fornyligt blevet katteejer, via foreningen Nordsjællands Kattehjælp.
Pt. bor Sophia i Herlev og læser veterinærmedicin på 2 år. Hun har altid vidst, at hun skulle være dyrlæge, og arbejdet på Centrum Dyreklinik er, som hun selv udtrykker det ”det fedeste”. Det giver en masse praktisk erfaring og viden hun kan tage med sig på studiet.
Fritiden bruger Sophia på at ses med venner og kæreste, og ellers holder hun af at tegne og male og være aktiv udenfor.

CV:

2014-2017 Student fra Helsingør Gymnasium i Bioteknologi A, Matematik A og Fysik B
2016 Frivillig praktik efterfulgt af ansættelse på Freerslev Kotel som weekendafløser
2017 – nu Københavns Universitet, Veterinærmedicin
2017 Praktik hos Dyrlægegruppen Laugø