Vi tilbyder

Butik

I vores butik sælges legetøj, snacks, seler og liner af høj kvalitet, bla. håndlavet naturlegetøj fra Sirius Hounds Vi prioriterer naturlige sunde snacks og godbidder uden korn og tilsætningsstoffer. Vi forhandler bla. Ficcaro, Snack Engros, Antler gevirer mm.  Vi forhandler foder fra mærkerne Carnilove, Royal Canin og Specific. Vi har desuden et bredt udvalg af foder og snacks til kaniner og marsvin fra Burgess og Rabbitdk.

 

 

Vi tilbyder følgende behandling på klinikken.

 • Vaccination
 • Medicinsk udredning
 • Kirurgisk behandling
 • Mulighed for dagsindlæggelse
 • Pelspleje
 • Røntgen
 • Ultralydsscanning
 • Blod og urinanalyse
 • Tandbehandling
 • Tandrøntgen
 • Adfærdskonsulationer
 • Hjertescanning

 

Katte

Har du ledt efter en dygtig kattedyrlæge? Så er du kommet til et rette sted. Vi er passioneret i og omkring vores behandling af katte. Katte er ikke små hunde, men unikke dyr, som kræver noget særligt når de skal til dyrlægen. Hos os er vi rigtig dygtige til at håndtere og behandle katte og vi har adskillige års erfaring med netop denne patientgruppe. Vi er medlem af den internationale katteorganisation ISFM og er certificeret “katteklinik”. Vi har et special indrettet konsulationsum som kun benyttes til katte. Der benyttes beroligende Feliway feromoner i stikkontakten. Vi håndterer kattene nænsomt og roligt. Indlagte katte isoleres fra hunde og der tilbydes gemmesteder og legetøj i vores lyddæmpende bure. Og så er vi katte-tossede hvilket naturligvis smitter positivt af på vores behandling af kattene.

Alle disse tiltag udføres for at nedbringe stress hos kattene. Katte der ikke er stressede har det bedre, er nemmere at undersøge og tage fx blodprøver fra og kommer sig hurtigere oven på sygdom/operation.

 

Hunde

Mange hunde oplever stress og angst i forbindelse med dyrlægebesøg. Vi giver os god tid til den enkelte hund og hilser altid i øjenhøjde og med masser af godbidder. Vi mener at vi kommer længere med vores undersøgelse og behandling jo roligere en hund vi har med at gøre. Vi har et konsultationsrum indrettet eksklusivt til hunde hvor vi bl.a. benytter beroligende D.A.P feromoner i stikkontakten og har hæve/sænkebord der kan komme helt ned til gulvet. På denne måde skal de store eller gigtplagede hunde ikke skal løftes eller hoppe op og ned fra bordet selv. Vi har stor erfaring med behandling af alle hundetyper og de særlige behov hver enkelt race har.

 

Kaniner/marsvin

Korrekt behandling af kaniner og marsvin ligger os meget på sinde. Kaniner og marsvin kan være en svær patientgruppe at håndtere, da de skjuler tegn på sygdom, er sarte overfor forskellige typer af medicin og narkose. Kort sagt, man skal vide hvad man gør når man behandler kaniner og marsvin – og det gør vi. Vi har deltaget i flere kurser og efteruddannelse indenfor kaniner og gnavere og vi har mange års erfaring med diagnosticering og behandling af de små dyr. Vi udfører jævnligt operationer på kaniner og marsvin, herunder sterilisation og kastration.Vi fungerer desuden som henvisningsklinik for kaniner og marsvin.